Важно е да се знаят
размерите и обемите
Спецификации
Части и Аксесоари

Спирачна течност за Citroen Synergie. Необходим обем

Обем на двигателяНомер на двигателяГодина на производствоКаква спирачна течностУпотребаКолко спирачна течност
2.0RFN(EW10J4)2002DOT 4Хидравлична спирачна система
2001DOT 4Хидравлична спирачна система
RFN (EW10J4)2002DOT 4Хидравлична спирачна система
RFV (XU10J4R)2001DOT 4Хидравлична спирачна система
RHZ (DW10ATED)2000DOT 4Хидравлична спирачна система
1999DOT 4Хидравлична спирачна система
RHZ(DW10ATED)2000DOT 4Хидравлична спирачна система
1999DOT 4Хидравлична спирачна система
1998DOT 4
1997DOT 4
1996DOT 4
RFU (XU10J2/C)1995DOT 4Хидравлична спирачна система
RFU(XU10J2/C)1995DOT 4Хидравлична спирачна система
RGX(XU10J2TE)1995DOT 4Хидравлична спирачна система
1.9D8B (XUD9TF)2000DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1999DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1998DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1997DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1996DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1995DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
D8B(XUD9TF)2000DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1999DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1998DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1997DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1996DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1995DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
DHX (XUD9TF/BTF)2000DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1999DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1998DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1997DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1996DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1995DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
DHX(XUD9TF/BTF)2000DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1999DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1998DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1997DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1996DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.
1995DOT 4Хидравлична спирачна система0.5 л.

Или изберете друг модел: