Важно е да се знаят
размерите и обемите
Спецификации
Части и Аксесоари

Спирачна течност за Citroen LNA. Необходим обем

Обем на двигателяНомер на двигателяГодина на производствоКаква спирачна течностУпотребаКолко спирачна течност
1.1109/5E1985DOT 3Хидравлична спирачна система
1984DOT 3Хидравлична спирачна система
1983DOT 3
1982DOT 3

Или изберете друг модел: