Важно е да се знаят
размерите и обемите
Спецификации
Части и Аксесоари

Спирачна течност за Citroen DS5. Необходим обем

Обем на двигателяНомер на двигателяГодина на производствоКаква спирачна течностУпотребаКолко спирачна течност
1.65FU(EP6DTX)2013DOT 4Хидравлична спирачна система
2012DOT 4Хидравлична спирачна система
2011DOT 4Хидравлична спирачна система
5FV(EP6CDT)2013DOT 4Хидравлична спирачна система
2012DOT 4Хидравлична спирачна система
2011DOT 4Хидравлична спирачна система
9HR(DV6C)2013DOT 4Хидравлична спирачна система
2012DOT 4Хидравлична спирачна система
2011DOT 4Хидравлична спирачна система
2.0RHH(DW10CTED4)2013DOT 4Хидравлична спирачна система
2012DOT 4Хидравлична спирачна система
2011DOT 4Хидравлична спирачна система

Или изберете друг модел: