Размери на колесните болтове за Pontiac Montana

Montana GMT201 (2005-2009)

Гайки (6 бр) M12 x 1.5 6x114.3
Гайки (5 бр) M12 x 1.5 5x115

Montana GMT200 (1997-2004)

Гайки (5 бр) M12 x 1.5 5x115

Montana GMT201 (2005-2009)

Гайки (6 бр)
M12 x 1.5
6x114.3
Гайки (5 бр)
M12 x 1.5
5x115

Montana GMT200 (1997-2004)

Гайки (5 бр)
M12 x 1.5
5x115