Важно е да се знаят
размерите и обемите
Спецификации
Части и Аксесоари

Спирачна течност за Honda FR-V. Необходим обем

Обем на двигателяНомер на двигателяГодина на производствоКаква спирачна течностУпотребаКолко спирачна течност
2.2N22A12010DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2009DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2008DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2007DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2006DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2005DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
1.8R18A12010DOT 4Хидравлична спирачна система
2009DOT 4Хидравлична спирачна система
2008DOT 4Хидравлична спирачна система
2007DOT 4Хидравлична спирачна система
1.7D17A22007DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2006DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2005DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2004DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2.0K20A92006DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2005DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители
2004DOT 4Хидравлични спирачни системи и съединители

Или изберете друг модел: