Важно е да се знаят
размерите и обемите
Спецификации
Части и Аксесоари

Спирачна течност за Citroen Nemo. Необходим обем

Обем на двигателяНомер на двигателяГодина на производствоКаква спирачна течностУпотребаКолко спирачна течност
1.48HS (DV4TD)2013DOT 4Хидравлична спирачна система
2012DOT 4Хидравлична спирачна система
2011DOT 4Хидравлична спирачна система
2010DOT 4Хидравлична спирачна система
2009DOT 4Хидравлична спирачна система
2008DOT 4Хидравлична спирачна система
8HS(DV4TD)2013DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2012DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2011DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2010DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2009DOT 4Хидравлична спирачна система
2008DOT 4Хидравлична спирачна система
KFT(TU3A)2013DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2012DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2011DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2010DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2009DOT 4Хидравлична спирачна система
2008DOT 4Хидравлична спирачна система
KFV(TU3A)2013DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2012DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2011DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2010DOT 4Хидравлични спирачни системи с ABS
2009DOT 4Хидравлична спирачна система
2008DOT 4Хидравлична спирачна система
KFV (TU3A)2013DOT 4 ESPХидравлична спирачна система
2012DOT 4 ESPХидравлична спирачна система
2011DOT 4 ESPХидравлична спирачна система
2010DOT 4 ESPХидравлична спирачна система
2009DOT 4 ESPХидравлична спирачна система
2008DOT 4 ESPХидравлична спирачна система

Или изберете друг модел: