Важно е да се знаят
размерите и обемите
Спецификации
Части и Аксесоари

Спирачна течност за BMW X1. Необходим обем

Обем на двигателяНомер на двигателяГодина на производствоКаква спирачна течностУпотребаКолко спирачна течност
2.0N47D20C2013DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2012DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2011DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2010DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2009DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
N47SD20D2013DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2012DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2011DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2010DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2009DOT 4 ESPХидравлични спирачни системи и съединители
2013DOT 4 ESP

Или изберете друг модел: