Важно е да се знаят
размерите и обемите
Спецификации
Части и Аксесоари

Размери на колесните болтове за Hyundai Centennial

Centennial

Година Размер на болтове
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999

Или изберете друг модел: